Накисвай краката си в оцет веднъж седмично, за да се справиш с тези 4 заболявания!

Някои от основните предимства на оцета включват: понижаване на кръвната захар, понижаване на холестерола, лечение на диабет тип II, повишаване на чувството за ситост и потискане растежа на бактериите. Всички тези ползи са резултат от високото съдържание на антиоксиданти в полифенолите. Оцетната киселина помага да се увеличи усвояването на важни минерали от храната. Накисване на краката в ябълков оцет за борба с миризмата на краката. Миришещите крака са нещо, с което вече не трябва да се сблъсквате. Ябълковият оцет помага за борба с бактериите, причиняващи миризма.

Потопете бебешки кърпички в ябълков оцет. Оставете ги в хладилника за през нощта. Избършете стъпалата с кърпичките толкова често, колкото ви е необходимо. Освен това, можете да излеете чаша оцет на всеки четири чаши вода в купа. Потопете краката си за около двадесет минути, след което внимателно ги подсушете. Оцетът може да се използва при различни състояния на кожата.

Други методи на употреба – Успокоява сърбежа на кожата – Няма нужда да използвате ръкавици и лосиони, за да сложите край на сърбежа. Ябълковият оцет е много ефективен антисептик с противогъбични свойства, който ви помага да избегнете сърбежа. Лекува пърхот – Пърхотът се характеризира с бели люспи, които са много досадни. Добрата новина е, че киселинността на ябълковия оцет балансира рН на скалпа, предотвратявайки растежа на бактериите и гъбичките. Смесете ¼ чаша ябълков оцет с ¼ чаша вода в спрей-бутилка. След впръскване увийте кърпа около главата си и оставете за около петнадесет минути.

Естествено премахване на брадавици/бенки – Брадавиците обикновено са причинени от HPV инфекция. Те наистина изглеждат грозни и могат да се появят буквално навсякъде. Смесете чаша ябълков оцет с вода и нанесете върху кожата с памучен тампон.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *