Съкрушителен удар на съдбата, още никой не знае. Годжи загуби най-близкия си човек

Годжи и Надежда не живеят заедно като семейство!

Георги Милчев не случи на любима. Годжи и доста по-младата му изгора Надежда Дончева не живеят под един покрив. Двамата дори не живеят в един и същи град.

Оказа се, че майката на дъщеричката му не иска да идва в столицата, а си живее във Враца, заедно с детето им. Вместо да бъде близо до дъщеричката си и да вижда как расте, той почти не я виждал.

Музикантът е нон-стоп ангажиран в „Шоуто на Слави“, а има допълнително и частни ангажименти. А жена му си живее във Враца, където развива малък частен бизнес.

Надя е родена израснала в Девня, но след като се запознала с Годжи се мести във Враца. Това е родният град на музиканта. Възрастната жена веднага обикнала младата снаха, още щом я видяла.

Надежда се отнасяла с уважение и респект към майката на любимия й и това много топлило сърцето на Георги Милчев. Дори след като разбрала, че е бременна надежда не пожелала да се премести в столицата при Годжи.

След като родила кръстила бебето на майката на Годжи – Цветана. Китаристът им гостувал винаги, когато нямал ангажименти, пише “Разкрития”. Веднъж в месеца Надя го посещавала в София с малката Цвети.

Музикантът се стараел да бъдат задоволени във всичко. Самата Надя пък въртяла малък бизнес във Враца с планинско пречистено масло

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *