Изрода, избил семейството си в Нови Искър, ял от труповете?!

„Два дни поред идваха следователи, патоанатоми, санитари… Един от тях ни каза, че намерили някаква тенджера със сварено месо. Правели анализ дали Георги не е ял от труповете. той отричал, казвал, че е заклал заек да си сготви, но бил напълно неадекватен… Човекът беше потресен – каза, че такава касапница не е виждал през живота си“, разказва пред „Уикенд“ съседка на избитото семейство.

Психарят Георги най-вероятно се е вдъхновил за ужасяващото престъпление от рецидивиста Росен Ангелов – Горския, който навръх Нова година през 2018-та разстреля пак в Нови Искър 6-членното семейство на любовницата си Кети Кюхова. Това коментирахасъдебни психолози ангажирани в процеса срещу 26-годишния младеж.

Георги бе задържан в началото на седмицата, след като полицаи отидоха в дома на родителите му и завариха там труповете на цялата фамилия, увити в чаршафи и скрити под леглата и в мазето на къщата в Нови Искър. Те са престояли там с дни,а някои от телата са сечени на няколко места, което навежда на мисълта, че може да става дума и за проявен канибализъм.

Криминалистите получили сигнал от колеги на таткото Иван, че той не вдигал мобилния си телефон от петък следобед. Неговата съпруга Рени също не отговаряла на телефона. При посещението на ченгетата в дома на ужасите Георги се опитал да излъже, че близките му са отишли на погребение в Пловдив,

26-годишният мъж, който е диагностициран като епилептик, а освен това страда от психическо заболяване, себореен дерматит, алергичен артрит и туберколоза, бил видимо неадекватен и това накарало униформените служители на реда да предприемат обиск на къщата.

Когато ченгетата се натъкнали на ужасяващата находка, Георги се направил на изненадан и заявил, че няма представа какво е станало. Час по-късно вече направил пълни самопризнания и обявил, че е затрил цялото си семейство още в петък следобед,

Мотивите на 26-годишният психар все още не са известни. Психиатри обаче коментираха, че по всяка вероятност Георги се е вдъхновил от касапина Росен Ангелов – Горския, който преди година разстреля 6-членното семейство на любовницата си Кети Кюхова.

Изрода, избил семейството си в Нови Искър, ял от труповете?!

„При епилептиците се случва често да губят разсъдък и да се опитват да подражават на злодеи. Не на всяка цена Георги е бил предизвикан към агресията, която е проявил“, коментираха вещи медицински лица.

Стана ясно, че в последните месеци той непрекъснато висял в интернет и ровичкал всевъзможни сайтове, което влошило псхихическото му състояние. Родителите му се опитвали да го ограничат и скрили лаптопа, което вероятно е предизвикало жесток скандал, прераснал в кървава баня.

В сряда следобед съдът все решение да настани 26-годишния епилептик в МВР болница, където да му бъдат направени детайлни прегледи. Ако експертизата установи, че Георги е вменяем, то той оже да получи доживотна присъда за четворното убийство на семейството си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *