Слънце в Телец: три зодии ще изпълнят всичките си желания! –

Слънцето е в Телец от 21 април – 21 май:

Наближава сезонът на Телеца и същността на сладката Венера се върти на вятъра като миризмата на свежи божури през пролетта.

Телец

Вселената познава добре всичко, през което сте преминали през последните няколко седмици и искаме да ви кажем, че най-лошото свърши.

Слънцето започва да свети над вашия знак и отново се чувствате щастлив. С бунтовния Уран, започнал революция във вашия знак, най-вероятно сте хванали няколко проблясъка на всичко, което ще ви направлява през следващите седем години.

Вие сте в процес на предефиниране на целия си жизнен поглед!

Време е да пресечете реката, скъпи ми Телец. Разширете хоризонтите си и се доверете на процеса на промяна!

Дева

Свалете тежестта от раменете си, Дева. Имайте вяра. Погледнете слънцето и помислете за бъдещите си цели. Всичко, което преживяхте през последните няколко месеца, е доказателство за вашата вродена сила, както и за всичко, което можете да постигнете в този живот!

Със Слънцето в един стабилен Телец и личната философия през този сезон ще предприемете сериозни стъпки и сте готови да оживите всичко, за което сте работили толкова усилено. Естествено, със Сатурн и Плутон, прелитащи над вашия пети дом на радост, романтика и автентичност, не беше лесно да се получи признанието, което заслужаваш напоследък … но не за дълго!

Козирог

Ние ви сваляме шапка, Козирог. Възхищаваме се на вашата смелост и постоянство. Сезонът на Телеца ще започне с ярко напомняне, като се има предвид, че Слънцето ще пътува през вашия пети дом на радост, деца, романтика и творчество. Винаги е забавно, особено ако търсите любов!

Наистина, напоследък сте изпитали редица трудности, но ви гарантирам, че има светлина в края на това, което изглежда като безкраен тунел. Междувременно се насладете на признанието. Сезонът на Телеца е удоволствието от чувствените удоволствия и вие заслужавате точно това!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *