Седмичен хороскоп за периода от 22 до 28 април-ОВЕН Значителни възможности,ТЕЛЕЦ Силен шанс, но и проблеми –

Овните действат нахъсано по целите си, а Телците разполагат с истински шанс, но ще се сблъскат и с трудности. Близнаците да се възползват от уменията си да действат умело, а Раците са раздвоени и несигурни. За Лъвовете започва отличен етап, какъвто е характерен и за Девите. Везните осъществяват намисленото, а Скорпионите се изправят пред истински възможности. Стрелците ще се ориентират правилно спрямо заобикалящите ги, а Козирозите и Водолеите утвърждават позициите си след решените проблеми.

Рибите разгръщат потенциала си.

 

Седмичен хороскоп ОВЕН

Значителни възможности

През настоящите дни не сте застраховани от финансови неудачи или затруднения в сферата на професионалната реализация. Предстоящото седемдневие е носител на значителни възможности за реализацията на делови и лични цели, както и за осъществяване на плодотворни контакти в обществените среди и професионалните сфери. Действайте последователно и не поемайте реализацията на няколко задачи или цели едновременно.Петък ще бъде нервен и не особено плодотворен. Събота, понеделник и вторник носят финансов успех, а неделя е слаба. Следващите са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ТЕЛЕЦ

Силен шанс, но и проблеми

Симпатиите, на които ще се радвате ще ви импулсират да показвате най-доброто от себе си, за да радвате с постиженията си околните. Шансът за успешни действия в интересуващите ви лични и делови сфери е изразителен, но голяма част от Телците се раздвояват в предпочитанията си, а липсата на категоричност може да се превърне в преграда по пътя към успеха. Всички активно действащи по делата си реализират планираните си цели. Петък е слаб. Уикендът е печеливш и успешен. Понеделник е доста надежден, а вторник носи печалби с кавги. Сряда и четвъртък са тежки дни.

 

Седмичен хороскоп БЛИЗНАЦИ

Действайте стратегически

Остротата на езика ви няма да ви донесе нищо положително. Бъдете сдържани в общуването, заложете на внимание и добронамереност. Близнаците са доказани във времето стратези и никой от зодията не може да отрече, че повечето от успехите си дължи на правилно приложената точна стратегия. Сега обаче ситуацията е малко по-различна, защото повечето от родените в зодията са колебливи и недостатъчно комбинативни. Петък ще бъде плодотворен, а уикендът ще бъде тежък и напрегнат. В понеделник успявате чрез повече усилия. Следващите дни ще са доста тежки и неприятни.

 

Седмичен хороскоп РАК

Колебливи и раздвоени

С култура и интелект ще привличате интереса върху себе си, а вие на свой ред ще има с кого да споделяте професионални и лични вълнения. Преобладаващото мнозинство от Раците са доста колебливи относно начина за действия през предстоящата делова седмица, а липсата на готовност и решителност често са най-големите врагове на успешната реализация. За сполуката си по целите е препоръчително да се възползвате от връзките си в обществото Петък е благоприятен, но владейте нервите си! В събота и неделя следва да сте внимателни! Ще се сблъскате с проблеми. Следващите дни са успешни.

 

Седмичен хороскоп ЛЪВ

В началото на чудесен етап

Постиженията ще ви дават увереност смело да търсите и други пътища за развитие на идеите ви. Представителите на Лъв се намират в чудесен етап за реализация на делови цели, който се характеризира и с навременна подкрепа от влиятелни личности или от хора, на които разчитате в креативни моменти. Действайте убедително! Много хубаво е, че ще се разминете с пречки и разсейване. Овладеете ли и нервността си, успехът ще е пълен! Петък е доста нервен, каквито ще са понеделник и вторник. Другите дни ще ви радват със сполука.

 

Седмичен хороскоп ДЕВА

Ново силно начало

Ако събитията ви поставят в нова светлина, не го приемайте като загуба. За вас започва много добро време за реализация, което гарантира мощен напредък в личен и социален план, осъществяване на желани цели и освобождаване от тежестите на миналото, както и нов подход към ценностите и стойностите в човешкия живот. Сигурно е, че това не може да се осъществи за една седмица. Настоящето седемдневие е начало на този продължителен процес, започвайки мощно в петък и събота. Следващите дни ще са напрегнати.

 

Седмичен хороскоп ВЕЗНИ

Осъществяване на планирани цели

Гледайте по-ведро на случващото се около вас, не се задълбочавайте върху неща, които не са толкова значими и ще се забравят бързо. Везните ще работят усърдно през седмицата за осъществяване на планираното и ще постигнат чудесни резултати. Мнозина от зодията се двоумят върху кое от делата, с които са се заели да концентрират усилията си. Според астрологическата схема е най-добре да се заловите със задачи, които вече са напълно проектирани, защото гарантират пълен успех. Петък е слаб, а уикендът е успешен. Много силен понеделник и успешна сряда. Другите са трудни.

 

Седмичен хороскоп СКОРПИОН

Нови възможности

Продължава успешният ви ход. Събитията ще ви направят щастливи, предвид предстоящите ви изяви. Скорпионите се намират в началото на градивен етап, през който делата им – лични и професионални,ще се движат със завидна скорост и подобаващ успех. Онези от зодията, които възнамеряват да започнат работа някъде или да сменят настоящата си, разполагат със силен шанс за успех и могат безпрепятствено да го сторят. Петък бележи началото но промени. Уикендът е успешен. Понеделник и вторник са хубави, а сряда и четвъртък ще бъдат напрегнати.

 

Седмичен хороскоп СТРЕЛЕЦ

Добра ориентация

И през тази седмица вие няма да минете незабелязано от другите. Интуицията на Стрелците е доста силна в настоящия момент и огромният процент от представителите на знака безпогрешно улавят човеците с лошо влияние. Не споделяйте тази интуитивна информация, за да не си навредите. Седмицата е благоприятна за парични печалби и за повишена активност в обществените среди и тези на бизнеса. Петък е благодатен за всичко. Събота и неделя ще зарадват мнозина с парични печалби. Понеделник и вторник са успешни, а следващите са трудни.

 

Седмичен хороскоп КОЗИРОГ

Утвърждаване на позициите

Времето и енергията, които отдавате на професионалните си дела ще ви възнаградят. Новата седмица е благоприятна за реализация в материалната сфера и за укрепване на личните позиции. Съвместните действия с хората от служебния или приятелския кръг са за предпочитане пред индивидуалните. Сега се намирате в период, който определено не позволява пълно разгръщане на личния потенциал. Петък загатва за началото на промени. Уикендът ще е успешен и благодатен. Напрегнати дни са понеделник и четвъртък, а вторник и сряда са променливи.

 

Седмичен хороскоп ВОДОЛЕЙ

Укрепване на позициите

Без да губите времето си в излишни приказки, ще се съсредоточите върху набелязаните си цели и ще ги следвате. Преобладаващата част от Водолеите са в етап за укрепване на позициите. Освен чрез стратегия и интензивност, действията ви трябва да бъдат обвързани и с хора, които разполагат с възможности да ви помогнат и подкрепят. За бизнесмените от знака ситуацията е по-благоприятна, защото може да разчитат на мощна положителна намеса. Петък е напрегнат и ядовит, а уикендът е благоприятен. Добрите делници ще са вторник и сряда, а понеделник и четвъртък са тежки.

 

Седмичен хороскоп РИБИ

Разгръщане на възможностите

Замисляли ли сте се дали е нужно да проявявате загрижеността си към всеки и за всичко. Много добър етап за вашето делово и обществено развитие, който и за представителите на Риби разкрива значителни възможности за стабилизация в професионален и обществен план. Ще е добре да подновите използването на някои практики, които до преди време добре са ви служили, но сте ги изоставили. Петък и уикендът са много силни дни за сполуката ви. През делничните дни засилете вниманието си. Напрегнати са. Действайте усърдно!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *