Сицилия в шок: Як дървар изн*силвал с часове лекарка, оказала му спешна помощ (СНИМКИ)

Италианците искат увеличаване на броя на полицейските патрули в страната и нови, по-строги закони след поредица от изн*силвания в цяла Италия. 26-годишен мъж е изн*силил 50-годишна лекарка, при която е дошъл, за да му бъде оказана помощ в ранните часове в Сицилия. Лекарката била прехвърлена в друга болница, докато още е състояние на шок, след като била атакувана в 2:30 сутринта. Човек чул, как докторката крещи и се обадил на полицията, която след обаждането арестувала нападателя на място.

 

Смята се, че изн*силването продължило няколко часа, и че нападателят счупил телефона, който се намирал в операционната зала и бутона за спешни случаи, с което се призовава полицията. Според първата реконструкция на случаят, лекарката е изн*силвана няколко пъти в продължение на 2-3 часа. Италианският вестник Corriere Della Sera, пише, че нападателят Алфи Кардило е дървар, и че с преглед на профила му във Фейсбук са заключили, че се занимава с бодибилдинг. Също така, е нарцис, който ежедневно публикува снимки на тялото си с акцент върху мускулите.

Серия изн*силвания в Италия Италиански официални представители обещаха да увеличат броя на полицейските патрули в тази страна и нови, по-строги закони след поредица от изн*силвания в Италия.

Според обвиненията, една германка била изн*силена, ограбена и оставена вързана преди два дни в известния римски парк Вила Боргезе.

На тези атаки предшестващ случай е от Флоренция, където две американски студентки обвинили двама полицаи, че ги изн*силили в полицейски коли, след като по-рано в нощен клуб са им предложили транспорт. В края на август една полска туристка бе изн*силена и партньорът й брутално пребит на плажа в град Римини, припомня Точка.мк, цитирана от Sruma.com.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *